Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z mapą

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam,

mama problem a mianowicie, gdy chce wejść do av2 (grota v2) podczas logowania wywala mi całego metina. (Mam pliki Badar, klienta z PL tego najnowszego)

taki mi błąd w syserr wywala

0122 23:29:21738 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse) Error
0122 23:29:21739 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=264, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse, isCache=1) - Error
0122 23:29:21739 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse) Error
0122 23:29:21739 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=265, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse, isCache=1) - Error
0122 23:29:21739 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse) Error
0122 23:29:21739 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=266, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse, isCache=1) - Error
0122 23:29:27522 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=metin2_map_skipia_dungeon_02\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ? °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.
0122 23:29:27522 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0122 23:29:27523 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

Proszę o pomoc

Opublikowano

Wina clienta, syserr wskazuje na błąd w pliku

MapProperty.txt

Wg mnie najlepiej będzie jak ściągniesz sobie nowego clienta.

http://www.mpcforum.pl/topic/297606-tut-spis-clientow/

Pasjonat
Opublikowano

testowałem już 2 clienty. Najnowszego z PL i clienta z tego tematu:

http://www.mpcforum....e-by-qentinios/

również były jeszcze 2 inne którym podmieniłem tylko root i dalej nie działa.

Jak Ci się wysypuje to wybija błędy typu : ?????? czy jakiś log ?

nie nie wywala nic. tylko wyłącza metka.

w tym pliku mam taką zawartość:

ScriptType MapProperty

MapType "Outdoor"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...